Osallistu ConTextiin!

Sinäkin voit osallistua ConTextiin!

Lähde mukaan kontributoimaan maailman eniten luetuimpaan Dipolin seinälle Ropeconin aikana teipattuun lehteen.

ConText ottaa vastaan juttuideoita, skandaalinkäryisiä valokuvia tapahtumasta, kuvituksia, fanipostia, salaliittojen piilotettuja viestejä sisältäviä artikkeleita, haukkuja, kehuja ja muuta materiaalia, joka vaan pysyy teipinpalasella seinällä. Toimitus päättää materiaalin julkaisemisesta noudattaen hyvää journalistista tapaa ja ConTextin konservatiivista ja perinteistä linjaa. Ja muistaen, että ConTextin lukijakunta koostuu pääasiassa 11-vuotiaiden Ropeconin kävijöiden vanhemmista.

ConTextiin otetaan myös lyhyitä ilmoituksia: salaisia viestejä, synttäri- tai muita onnitteluja, (pelihahmojen) kuolin-, syntymä- kihlaus- jne. ilmoituksia, mainoksia, jne. kunhan ne liittyvät edes jotenkin skeneen, coniin tai ConTextiin. Ilmoituksia voidaan julkaista vain jos ne ovat julkaisukelpoisia, jos ne mahtuvat mukaan, ja sitä mukaa kuin ConTextiäkin ilmestyy. Varaudu siis siihen, että ilmoitus näkyy vasta tuntien päästä, seuraavana päivänä, tai ei ollenkaan. Ilmoittaminen ei maksa mitään, ja palvelu on sen mukaista.

Jos sinulla on kysyttävää terveysasioista (mielen- tai kehon-), ihmissuhteista, hikikomeroitumisesta tai muusta, mistä saamme lukijoita aina kiinnostavaa sosiaalipornoa, niin kysy ihmeessä. ”Ethan vastaa” -palsta puhkuu innostuksesta vastata kysymyksiin, joita on tähän mennessä koko ConTextin historian aikana siunaantunut peräti noin 3 kpl, ja sekin taisi olla 4-5 vuotta sitten.

Kaikki materiaali on tervetullutta ja sille nauretaan toimituksessa ja takahuoneessa täysin luottamuksellisesti!

Voit myös käyttää ConText-kyselylomaketta.

Materiaalin toimitus

Materiaalin ja kysymykset voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen np@iki.fi tai tuoda Ropeconin aikana infoon, joka sijaitsee Käpyaulassa. Materiaali jätetään laatikkoon, jossa lukee ”Composti”. (Tai jotain sinnepäin.) Sieltä ConTextin sievät apulaistyttöset käyvät sen yön pimeydessä nappaamassa kalpeilla pienillä kätösillään toimitukseen käsiteltäväksi. Tms.

Myös tänne blogiin voi kommentoida.

Vastaa