Roolipelaajan juhannustaiat

Se on sitten taas juhannustaikojen aika. Kaikki roolipelaajathan viettävät toki juhannuksen turvallisesti sisätiloissa pelipöydän liepeillä, mutta taiotaan sielläkin. Tunnetusti roolipelaajat ovat hyvin taikauskoisia mm. noppien suhteen. Tässä siis vinkkejä kaikille pikku magiankäyttäjille pelionnen ennustelemiseen ja paranteluun.

Kun pyyhkii pelipöydän ennen peliä alastomana vastapäivään ja katsoo sitten pöydän alle, saattaa löytää sen kauan kadoksissa olleen nopan.

Juhannusyönä kannattaa mennä nukkumaan alastomana suosikkinoppa tyynyn alla. Silloin näkee unessa vihjeitä siitä, mitä seuraavassa pelisessiossa tapahtuu. Expan hankinta helpottuu huomattavasti!

Jos ennen nukkumaan menoa syö alastomana pussillisen sipsejä mutta ei juo kolaa lainkaan, niin uusi pelitoveri tulee unessa tarjoamaan kolaa.

Kun pyöriskelee alastomana pelipöydän alla, niin sen jälkeen tulee ihmeellinen inspiraatio tarttua imuriin ja siivota vähän. Vastaavasti jos aikoo mennä pelipöydän päälle alastomana hajareisin istumaan, tulee mielihalu laittaa viime pelin jäljiltä pöydällä ajelehtivat miniatyyrit takaisin omille paikoilleen.

Jos juhannusyönä avaa pelihuoneen ikkunan alastomana, sieltä tulee ihmeellistä raitista ilmaa sisälle. (Ikkunan voi toki avata myös täysissä pukeissa.)

Mikäli haluat varastaa toisen pelaajan noppaonnen, hiero kehoasi hänen nopillaan alastomana. Vielä tehokkaampi taika on, jos kerrot hänelle tästä ennen seuraavaa peliä. Varoitus: naispuoleisen pelaajan suorittamana tämän taian vaikutus saattaa olla aivan päinvastainen.

4 vastausta käyttäjälle “Roolipelaajan juhannustaiat”

  1. Varma Tieto sanoo:

    Lisäksi korttipelaajan juhannustaika: jos seisoo juhannusyönä alasti juoksevan veden alla ja hieroo kehoaan saippualla, on seuraavassa ropeconissa onnekkaampi.

  2. Mu-mutta eiväthän korttipelit ole MITÄÄN, jos mukana ei ole se HAJU!

  3. Beast sanoo:

    Jos juhannusyönä menet niitylle alasti pomppien ja keräät kimpun jossa on kymmenen eri kukkaa, joku muu pelaa sillaikaa hahmollasi, myy sen maagiset esineet ja saa sille negatiivisia leveleitä.

  4. Selvästi nyt puhutaan kokemuksen syvällä rintaäänellä!

Vastaa