Painajainen

Jatketaan nyt vielä hetki kauhuteemaa kun seuraavaa teemaa ei ihan vielä kai oltu lopullisesti lyöty lukkoon. Tapahtumista Ropecon on kyllä ainakin minulle kaikkein painajaismaisin, tarkoitan siis, että se aiheuttaa eniten painajaisunia.

Yleensä painajaisessa Ropecon on järjestetty jossain aivan omituisessa paikassa – ja en tarkoita Dipolia, vaan jotain ihan muuta paikkaa. Paikka on käsittämättömän sekava ja sieltä ei meinaa löytää yhtään mitään eikä mihinkään ohjelmaan pysty osallistumaan kun sitä ei vaan löydä. Väkeä ja tungosta on aivan mahdottomasti, paitsi kaubamaja on jostain syystä ihan tyhjä, jos sinne sattuu löytämään – se sijaitsee aina ylimmässä kerroksessa oudon porrassokkelon takana (mikä ei ole kyllä kaukana tosimaailmasta :)).

Ehdin unessa aina coniin ajoissa, mutta sitten pitää jostain syystä melkein heti lähteä jonnekin muualle ja seuraa käsittämättömiä hankaluuksia ja en ehdi takaisin coniin ikinä. Tai no viimeksi ehdin takaisin sunnuntaina klo 17 juuri kun con oli sulkeutumassa. ConTextiin tuli sillä kerralla noin parin kappaleen verran juttua. Syy, miksi en ehtinyt takaisin, oli että lentävä laiva (peräisin Eberronista) meni epäkuntoon ja törmäsi maahan. Sen jälkeen piti yrittää matkustaa bussilla, kävellen ja ties millä keinoilla. Välillä joutui kävelemään mm. Cyrodiilissä (Oblivion-pelistä tuttu maa) ja tunnetusti siellä ei meinaa päästä mäkiä ylös.

Tämä conista myöhästymispainajainen on kai perua yhdestä Ropeconista, jossa piti väen vängällä con-lauantaina lähteä Helsinkiin ostoksille. Ja sitten siellä menikin ihan koko päivä hukkaan.

Vastaa