Merkittävä askel tekoälyn kehityksessä Ropeconin ansiosta!

Ropeconin järjestäjien äm-irk-kanavan tarpeita koskien syksyllä 2014 saavutettiin erittäin merkittävä askel tekoälyn kehitystyössä! Eräs järjestävään tahoon kuuluva henkilö oli pakottunut Ropeconin takia osallistumaan äm-irkkiin täysin tapojensa vastaisesti. Kanavan aktiivit jopa vaativat häneltä säännöllistä läsnäoloa!

Onneksi ko. henkilön kumppani sattui olemaan erinomaisen taitava ohjelmoitsija, ja alta aikayksikön laati hän mainion skriptin, jolla läsnäolo kanavalla voitaisiin simuloida Turingin ja kaikkien muidenkin testit täyttävästi. Skripti mm. hakee sähköpostikeskustelusta asiasanoja ja käyttää muitakin nerokkaita innovaatioita saadakseen noin kerran viikossa vaaditun läsnäoloa simuloivan lausahduksen äm-irkkiin.

Kukaan ei ole vielä millään pystynyt erottamaan näitä äm-irk-keskustelun viestejä keinotekoisesti luoduista!

Näin Ropecon on taas edistänyt jättiaskelin tieteen kehitystä Suomessa. Ehkäpä Fieldsin mitali killuu jo hyvinkin pian Ropeconin lohikäärmeen kaulassa?

P.S. Toimitus ei vielä voi vahvistaa huhuja, joiden mukaan Ropeconin tiedotuksen tulee jatkossa hoitamaan sama skripti.

Vastaa