Arkisto päivämäärälle 12. kesäkuu am 2017

Patologinen juttu

maanantaina 12. kesäkuuta 2017

Kaikkihan me tiedämme con-ruton, joka vääjäämättä leviää coneissa kuin tauti. (Johtunee siitä, että se on tauti.) Mutta ei conien patologia siihen pääty! Tässä muutamia sairaalloisia ajatuksia muista coneissa riehuvista taudeista. Tunnista oireyhtymäsi!

Conlera: conissa mässätyt vihikset, Pockyt, sipsit, cola, karkit, pikanuudelit tms. tulevat vauhdilla ulos toisesta päästä.

Condylooma: intiimialueiden ärsytystila, joka johtuu haastavan cosplay-asun aiheuttamasta hankauksesta. Ei hätää, kyseessä ei ole tarttuva tauti.

Confluenssa: alkaa korkealla kuumeella ja nivelten, etenkin nopanheittoranteen säryllä.

Coninukleoosi: nielutulehdus, joka tarttuu erityisesti pusupiireissä.

Esiintymislavantauti: epämääräisiä vatsaoireita, jotka johtuvat esiintymisjännityksestä kun on erehtynyt esiintyjäksi avajaisissa tai päättäjäisissä, tai muuten vahingoissa luvannut tehdä ohjelmaa joka vaatii esiintymistä.

Hexpatiitti: sekavuustila, joka syntyy pelatessa heksamatolla peliä, jota pitäisi pelata ruudukolla (esim. D&D). Toinen taudinmuoto ilmenee kovana väsymyksenä, kun on pelattu expaa jahdaten pöytäpelejä tai osallistuttu pomppulinnaan yötä päivää.

Kissatytönraapimatauti: tarttuu helposti kissatytön kanssa muhinoidessa (tai tapellessa). Punaisia, tulehtuneita naarmuja siellä mihin kissatytön kynnet ovat raapineet.

Traconma: silmät ovat verestävät, valonarat ja tulehtuneet. Tauti ei ole kuitenkaan tulehdus vaan johtuu liiallisesta valvomisesta Traconissa.