Arkisto: tammikuu 2012

Vakava kenttiongelma uhkaa Ropeconia!

keskiviikkona 11. tammikuuta 2012

Ropeconin teeman julkistuksessa mainittiin Krynn, joka on kenttien kotimaailma.

Tästä seuraa se, että kenttiongelma on jälleen käsillä!

Ropecon 2012:n teema on Pohjois-Korea!

maanantaina 9. tammikuuta 2012

Rakastetun Johtajan, Suuren Johtajan, Suuren Marsalkan, Kenraalin, Puolueen pääsihteerin, kansallisen turvallisuuden komission puheenjohtajan, Kim Jong-Ilin muistoksi Ropecon 2012:n teemaksi on päätetty ottaa Pohjois-Korea!

Pääteemana nimittäin on vaihtoehtoiseen todellisuuteen sijoittuva fantasia, ja metateemana rajat ja rajapinnat, jotka molemmat sopivat Pohjois-Koreaan kuin nyrkki imperialistivalloittajan silmään. Kapitalisti-imperialistithan elävät vaihtoehtoisessa turmiollisessa fantasiatodellisuudessa Pohjois-Koreaa kahdehtien. He ovat myös sulkeneet Pohjois-Korean rajat äärimmäisen tarkasti vartioituun saartorenkaaseen peläten suunnatonta loikkarien tulvaa sinne.

Onhan nimittäin jokaisen imperialistien ikeessä elävän suurpääoman sorretun orjatyöläisen hartain toive päästä Pohjois-Koreaan, jossa kansa rakentaa juche-aatteen viitoittamalla tiellä ihanteellista proletariaatin diktatuuria, jossa onni, yltäkylläisyys, rauha ja tasa-arvo vallitsevat suuren johtajan lempeässä mutta tiukassa ohjauksessa.