Arkisto: huhtikuu 2011

ConText globaalin asetannan solmukohdassa!

maanantaina 25. huhtikuuta 2011

ConTextin vankan rakenneosaamisen innovatiivisen asetannan synnyttämä ja ylläpitämä haastevastaus on tarvelähtöinen avaus haasteellisen ja radikaalin globaalin toimijan houkuttelevuuteen! Tämä kaaviollinen kuva selkiyttää visioamme.


Dipoli on tähtäimessä!

torstaina 21. huhtikuuta 2011

Onko joku sika mennyt varastamaan (pääsiäis)munat ja viemään ne Dipoliin!? Koko Ropecon on vaarassa, koska, kuten kuvasta näkyy, vihaisten lintujen tähtäimessä on Dipoli! Eikä vaikuta siltä, että tipuilla on mielessä pelkkä guanolla kuorruttaminen…


(http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/puskaradio/viesti/30879/)

Vihjeestä kiitos Puikkoselle.

Ropeconin palvelimessa vikaa

torstaina 14. huhtikuuta 2011

Ropeconin palvelinkone meni rikki, joten Ropeconin, larp.fi:n ja muutaman muun paikan web-sivut eivät tällä hetkellä näy. Vikaa kyllä korjataan parhaillaan.

Päivitys klo 20:50: viallinen levy on vaihdettu, ja nyt kaikki toiminee taas.

Sinäkin voit osallistua!

maanantaina 11. huhtikuuta 2011

ConText ottaa vastaan juttuideoita, skandaalinkäryisiä valokuvia tapahtumasta, kuvituksia, fanipostia, salaliittojen piilotettuja viestejä sisältäviä artikkeleita, haukkuja, kehuja, sotajuttuja, jermujen huumoria ja muuta materiaalia, joka vaan pysyy teipinpalasella seinällä. Toimitus päättää materiaalin julkaisemisesta noudattaen hyvää gonzojournalistista tapaa ja ConTextin konservatiivista ja perinteistä linjaa. Jos et keksi mitään muuta, voit vaikka vastata johonkin näistä kysymyksistä, tai vaikka useampiinkin.

Oletko Old Skoolin vai Indie-Forgelaisuuden kannattaja?

Mikä on kaikkein kaunein (tai kauhein) con-kokemuksesi?

Onko sinulla joku hauska anekdootti (tapaus, vitsi, kertomus) Ropeconista tai peleistä, joissa olet ollut mukana?

Onko sinulla jotain peleihin tai coniin liittyvää noloa tunnustusta? Oletko tehnyt salaa jotain, jota häpeät tai josta olet ylpeä tai iloinen tms.?

Onko sinulla jotain terveyteen tai lääketieteeseen liittyvää kysyttävää ConTextiltä? Lääkäripalstamme ”Ethan vastaa” vastaa siihen.

Onko sinulla ihan mitä tahansa muuta kysyttävää? Mitä haluaisit tietää?

Minkä haluaisit Ropeconin teeman olevan ensi vuonna?

Mitä toivoisit, jos saisit yhden wish- eli toivomusloitsun? (Ei, et voi toivoa lisää toivomuksia.)

Haluatko lähettää terveisiä, onnitteluja tai jonkin muun viestin jollekulle ConTextin kautta? Millaisen?

Huom. Kerrothan, jos haluat oman nimesi näkyvän, mikäli juttuasi/vastauksiasi käytetään ConTextissä – tai jos haluat käyttää nimimerkkiä tai esiintyä täysin nimettömästi (oletamme tämän viimeisen vaihtoehdon, jos et muuta sano). Materiaalillesi nauretaan toimituksessa, takahuoneessa, äm-irkissä ja facebookissa täysin luottamuksellisesti!

ConTextiin otetaan myös lyhyitä ilmoituksia: salaisia viestejä, synttäri- tai muita onnitteluja, mainoksia. Ilmoituksia voidaan julkaista vain jos ne ovat julkaisukelpoisia, jos ne mahtuvat mukaan, ja sitä mukaa kuin ConTextiäkin ilmestyy. Varaudu siis siihen, että ilmoitus näkyy Dipolin seinällä vasta tuntien päästä, seuraavana päivänä, tai ei ollenkaan. Ilmoittaminen ei maksa mitään, ja palvelu on sen mukaista.

ConText vastaa kaikkiin yleisön kysymyksiin – tai ainakin sellaisiin, joihin ylipäänsä voi julkisesti vastata. Myös kysymyksiä otetaan siis vastaan. Huomaa, että sekä kysymys että vastaus saatetaan julkaista.

Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen np (at-merkki) ilmatar (piste) net. Laita mielellään subjektiin sana ”ConText”.

Hai, ku?

sunnuntaina 3. huhtikuuta 2011

Kuu paitatilauksista coniin,
puoli kuuta käsiohjelmasta,
badgeista vähäsen,
etkoista ei päivääkään.