Arkisto: joulukuu 2010

Con-piirit huolissaan tyttöjen paljoudesta!

perjantaina 31. joulukuuta 2010

Viime aikoina sisäpiirin huomiota on alkanut kiinnittää sukupuoleltaan naispuoleiselta näyttävien coninkävijöiden ja -järjestäjien yletön osuus kaikista kävijöistä ja järjestäjistä. Tyttöjen määrä uhkaa alkaa jo näyttää yli 50 prosentilta.

Lisäksi conitean virallisen näkemyksen (Heiccu) mukaan tyttöjä on conissa noin puolet, mutta että he näkyvät selkeästi enemmän valokuvissa ja conin ilmeessä, koska he painostavat con-pukeutumiseen keskimääräistä enemmän eivätkä useimmiten keskity pelkkään korttipelaamiseen tms. paikallaan koko conin ajan istumiseen.

ConTextin toimitus epäilee, että valokuvissa tytöt esiintyvät enemmän myös sen takia, että kuka nyt miehiä haluaisi valokuvata.

Itse asiassa … miksi ihmeessä kukaan olisi huolissaan siitä, että conissa on paljon tyttöjä??? Sehän on aivan typerä ajatus. Kylläpä tuli tosi tyhmä otsikko tälle jutulle, harmi kun en muistanut sitä nyt korjata. Ilman muuta vaan paljon ENEMMÄN tyttöjä! Minullehan käy aivan hyvin, että kaikki muut koko conissa olisivat tyttöjä! Teemaksi naiset!

Teema ja kunniavieraat melkein paljastuvat!

torstaina 30. joulukuuta 2010

Vuoden 2011 conin teemasta ja kunniavieraista on nyt uutta varmaa tietoa! Anime ja manga! Eivät ainakaan ole conin teemoja.

Mutta, on liikkeellä erittäin luotettavan tuntuinen huhu, että 知らん顔 (shirankao) ja omertà olisivat sanoja, jotka liittyvät mahdollisiin huhuihin teemasta ja kunniavieraasta.

Lisää luotettavan tuntuisia huhuja Ropeconin teemasta!

perjantaina 10. joulukuuta 2010

Lähdesuojan suojaama lähde erehtyi äm-irkissä möläyttämään, että conin teemana tänä vuonna on ”turhasta säästäminen”! Onko tämä karnevaaliteema vaiko pääteema, sitä emme toimituksessa vielä tiedä.

Ropeconin tekniikka ajattelee nyt uskonasioita!

keskiviikkona 1. joulukuuta 2010

”Ja tapahtui näinä päivinä äm-irkissä, että conitealta kävi käsky, että kaikki Ropeconin tekniikka on kuntoon pantava. Ja asiaa auttaisi myös jos tekisi listan tarkistettavista jutuista…”

Ropeconin tekniikkakin herkistyy näin suuren juhlapyhän, joulun, alla ajattelemaan syvällisiä uskonasioita. Katse luodaan nyt nöyrästi taivaaseen ja puuttuvaa tietoa haetaan yläkerrasta.

Oliks yläkerrassa semmoista isoa näyttöä? En enää muista.

Voi olla että siellä olikin, ei vaan ole mitään muistikuvia.

Eli siis olisi kiva jos jossain yläkerrassa olisi se tieto.