Arkisto: marraskuu 2010

Teemakeskustelu riehuu vilkkaasti kabineteissa!

tiistaina 16. marraskuuta 2010

ConTextin toimituksella on salakähmäistä vihjailua tulevasta teemasta! Ensimmäinen vihje Ropecon 2011:n tulevasta teemasta on ”ne oli semmoisia punaisia jotka oli kiinni semmoisissa siirrettävissä pylväissä”.

Ohjelmaan on tulossa erittäin mielenkiintoinen luento nauriiden kasvatuksesta.

Ropecon eduskuntavaaleissa 2011

maanantaina 8. marraskuuta 2010

Ropecon lähestyy pikku hiljalleen ensi kevään eduskuntavaaleja teemalla että kaikki faktiot oikeastaan voittivat yhdessä eikä mikään niistä yksinään, koska ei se oikeastaan ollut mikään kilpailu.

Ropecon on huolestunut Perussuomalaisten roolipelivastaisuudesta ja ilmoittaa olevansa täysin epäpoliittinen toisin kuin Perussuomalaiset eikä lainkaan populistinen kuten Perussuomalaiset. Perussuomalaisia kehoitetaan käyttäytymään siivosti oppositiossa eli Perussuomalaisten pitäisi varata standinsa virallisesti kaubamajasta hyvissä ajoin.

Lisäksi Ropecon haluaa vielä sanoa muiden puolueiden hyväksi havaittua linjaa noudattaen, että Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset ja Perussuomalaiset, sekä Perussuomalaiset, Perussuomalaiset ynnä Perussuomalaiset ja toisaalta Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset ja Perussuomalaiset, sekä Perussuomalaiset, Perussuomalaiset ynnä Perussuomalaiset ja toisaalta Perussuomalaiset, Perussuomalaiset. Perussuomalaiset ynnä Perussuomalaiset ja toisaalta Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset ja Perussuomalaiset, sekä Perussuomalaiset, Perussuomalaiset ynnä Perussuomalaiset ja toisaalta Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset, Perussuomalaiset.

Vaalilupauksenaan Ropecon ilmoittaa virallisesti, että ihan kaikille kaikkea ihanaa ja kivaa!