Arkisto aiheelle ‘Facebook’

Facebook-kansikuvia

keskiviikkona 8. maaliskuuta 2017

Cosplay, anime ja manga ovat tämän vuoden Ropeconin teemana! (Tai sitten teema oli joku klassikot, whatever.) Joka tapauksessa nyt ilmestyy rajulla vauhdilla lisää Facebook-kansikuvia.

Kuten aina, näiden käyttö tapahtuu täysin omalla vastuulla.

Muistelkaamme Facebookia

tiistaina 5. huhtikuuta 2016

Vieläkö joku muistaa Facebook-nimisen web-sivuston? Sehän oli joskus monta kuukautta sitten vielä aika suosittu. Jostain ConTextin ikivanhoista arkistoista löytyi vielä ns. cover-pohja tuolle käytöstä jääneelle muinaismuistolle.

ConText siis julkaissee täällä vielä muutaman con-aiheisen coverin niille harvoille, jotka enää näin vanhoja muistavat ja tikun silmäänsä haluavat.

Kuvia saa käyttää omalla vastuulla.

Tracon X Facebook-kansilehteä tömähtää

torstaina 28. toukokuuta 2015

Tuskin on yksi con jo ehtinyt mennä niin heti on jo joku toinen tulossa!

Tässä ConTextin äkkiä hutaisemat FB-coverit Tracon X:ää varten. Sehän on Tampere-talossa jo aivan melkein ihan justiinsa eli 5.-6.9.2015 joten nyt jo kiireesti on kaikilla oltava asiaan liittyvä kuva Facebookissa!
Näitä tulee sitten lisää tai sitten ei tule!

Vieläkö joku on Facebookissa?

sunnuntaina 10. toukokuuta 2015

Muistattehan tyhmät Facebook-coverit jotka pilaavat tämänkin Ropeconin kaikilta ja etenkin monilta kansan- ja ihmisryhmiltä jotka niistä kuitenkin loukkaantuvat? Tässä ovat ne ja vielä yksi lisääkin yleisön hartaasta pyynnöstä huolimatta.
Kuvien käyttö tapahtuu täysin omalla vastuulla.

Facebook-coveria pukkaa

sunnuntaina 22. helmikuuta 2015

Kyllä. ConText julkaisee taas tyhmiä Facebook-covereita pilaamaan tämänkin Ropeconin kaikilta ja etenkin monilta kansan- ja ihmisryhmiltä jotka niistä kuitenkin loukkaantuvat. Tässä on pari, lisää on tulossa.Kuvien käyttö tapahtuu täysin omalla vastuulla.

Tracon 9 Facebook-kansia

keskiviikkona 30. heinäkuuta 2014

Tässä jotain, ehkä tulee lisää.


FB-covereita

maanantaina 5. toukokuuta 2014

Such cover.
(Soossi: Kunnon v**un Sika seikkailee Skyrimissä)Murskatkoon väkipyörä kalloni!

maanantaina 8. heinäkuuta 2013

Facebook on jo niin last season, mutta tässä näitä nyt taas on. Klikkaa kuvaa ja talleta se, jos jostain omituisesta syystä haluat laittaa sen Facebook-kansikuvaksesi.Jos olet itse kauhean taiteellisella tuulella, niin tästä voit ladata muokattavan version coverkuvasta. Kuvien käyttö ja muokkaus omalla vastuulla. Ropecon ry ei vastaa kuvista, nämä ovat kaikki ihan epävirallisia.

Kentti, entti, visentti, ventti, arthurdentti, presidentti, …

keskiviikkona 18. heinäkuuta 2012

Täällä oli Ropeconiin Facebook-kansikuvia. No, nyt niitä on sitten vähän lisääkin. Klikkaa kuvaa ja talleta se, jos jostain omituisesta syystä haluat laittaa sen Facebook-kansikuvaksesi.
(Entti-kansikuvan tekijä: Rahka Heideken)
(Juoppo-kansikuvan tekijä: Rahka Heideken)