Arkisto aiheelle ‘Staff’

ConText palkitsee ansioituneita

sunnuntaina 29. heinäkuuta 2012

ConText goes online! Ropeconin päättäjäisiin ja niiden palkintojenjakoon on vielä puolitoista tuntia, joten ConText ottaa varaslähdön palkitsemalla vuoden 2012 Ropecon-ritarit, nuo tapahtuman ansiokkaat sankarit.

ConTextin nimittämät Ropecon-ritarit 2012:

Lady Lennu

  • Urhea yön sankari, joka todistetusti taitaa ritarien perinteisen linnustustaidon, eli cityhuuhkajalla metsästämisen.

 

Sir Raitis, Tuomas Puikkonen

  • Hieno periaatteiden mies joka on aina valmis ritarillisesti avustamaan asiassa jos toisessakin. Sir Raitis on myös ansioitunut telepaatti.

 

Sir Lörtsy, Juha ”Lörtsymies” Kupiainen

  • Uskollisesti ajanut intopiukeana coniin ties kuinka monta vuotta pitämään ruokakojua josta saa herkullisia lörtsyjä ja makkaraperunoita. Sir Lörtsyn saapuminen on aina varmaa – myös huolimatta siitä, että hän soittaa vuoden 2007 pääjärjestäjälle kuluvan vuoden Otaniemiconiitin sijaan.

Mitä järjestäjien rinnoissa lukikaan?

torstaina 4. elokuuta 2011

Vieläkö muistat, että joidenkin paidoissa luki omituisia tekstejä? Siis omituisten nimien lisäksi luki vielä muutakin. Sieltä löytyi niin loitsuja, arvonimiä kuin Mörköpeikkokin.

Kukaan ei ilmeisesti saanut kerättyä kaikkia paitatekstejä. Enpä kyllä nähnytkään kuin 1 henkilön, joka edes (ehkä) yritti. Siksipä ConText nyt spoilaa ne kaikki saman tien! Tätä ei koskaan ole aiempina vuosina tehtykään.

Tästä dokumentista voit lukea, mitä kaikkea järjestäjien paitojen rinnoissa luki – also in English: read what the mysterious texts in the Ropecon organizers’ shirts meant.

Kulisseissa raivoaa julma taistelu himotuista arvopaikoista!

maanantaina 4. heinäkuuta 2011

Luotettavan tuntuisten huhujen mukaan juuri nyt riehuu Ropeconin salatuissa kulisseissa raivoisa taistelu kaikkein halutuimmista työpaikoista. Kaikkein arvostetuin työnakki tänä vuonna on info. Infotyöläinen tietää kaiken, eli hänelle on tarjolla erittäin vahva auktoriteettiasema.

Viime vuosina vaatimukset infon työntekijöille ovatkin nousseet rajusti. Tohtorin tai lääkäritädin tutkinto ei enää ole lainkaan harvinaisuus tässä korkeassa virassa. Likaiset juorut kertovat tosin myös, että paikat jaetaan sillä perusteella, miten hyvin on sosialisesti verkostoitunut web 2.0:ssa järjestäjiin. Vielä likaisempi juoru kuiskuttelee, että pääjärjestäjien sukulaiset täyttäisivät infon kiihkeästi himoitut paikat ensimmäiseksi, ja että muilla ei ilman vähintäänkin tohtorintutkintoa ole virkoihin mitään asiaa!

Mutta ConText luottaa aina Ropeconin järjestäjien yleviin periaatteisiin eikä edes ajattele julkaisevansa tällaisia saastaisia juttuja. Eli, oletpa siis vaikka jyrsijä, keinosiementäjä, jätetoimihenkilö, munanhaistaja¹ tai – niin, jopa – merkonomi! niin kyllä infotyöhön voi silti yrittää lähettää hakemusta. Työvoimarekry on ainakin toistaiseksi vielä hetken auki.

¹Helsingissä OTK:n (Elanto) varastolla toimi 1920-luvulla munanhaistaja. Tehtävänä oli haistella kananmunia ennen kuin ne lähetettiin kauppoihin.