Arkisto aiheelle ‘Conitea’

Burger Games nähty lounaalla!

lauantaina 10. joulukuuta 2011

Luotettavan tuntuinen juoru kertoo, että itse Mr. Burger Games eli Ville Vuorela on nähty 9.12. lounaalla Petri Hiltusen kanssa Forumin Food Courtin Southern Fried Chicken -ravintolassa! Hiltunen vastasi tiettävästi siihen tärkeään kysymykseen ”Yes”.

Emme valitettavasti kuitenkaan kuule ensi kesänä hääkellojen soittoa vaan kyseessä onkin ilmeisesti hiljattain 11 vuotta täyttäneeseen ja eniten myytyyn suomenkieliseen roolipeliin, Praedoriin liittyvä suunnattoman valtava salainen projekti, joka tulee räjäyttämään koko ropeskenen täysin ällikällä!

Toinen luotettavan tuntuinen juoru kertoo, että Ropeconin conitea on koostumukseltaan noin 74,2 % sama kuin viime vuonnakin, tosin osa henkilöistä on vaihtanut toiseen tehtävään kuin missä ei viime vuonna ollut. Lisäksi conitean koostumus näyttää nyt ikävästi siltä, että sen kaikki parhaat paritukset on jo käytetty, eli coniteaslashia tuskin ilmestyy lisää vuonna 2012.

ConTextin päätoimittaja vaihtuu!

perjantaina 9. joulukuuta 2011

Luotettavan tuntuinen huhu kertoo, että ConText 2012:n päätoimittaja on eri kuin mitä aikaisempina vuosina ei ole ollut!

Toinen tuore huhu kertoo, että Ropecon 2012:n Conitean kokoonpano julkaistaan tiistaina 6.12.2011. ConText seuraa tapahtumia aivan ajan hermolla syrjäsilmä tiukkana.

Tämä oli viimeinen ConText

keskiviikkona 3. elokuuta 2011

…ennen seuraavaa. Ensi vuonna joku muu on päätoimittajana. Nyt on jo aika jonkun muun välillä päättää ja olla kaikessa vastuussa, myös rikosoikeudellisessa, ConTextin linjasta ja sisällöstä.

Minä itse (np) tehnen jotain juttuja silti, sellaisia jotka eivät yhtään millään tavalla liity Coniteaan ja niiden sisäisiin ajatuksiin.