Arkisto aiheelle ‘Heraldiikka’

ConText palkitsee ansioituneita

sunnuntaina 29. heinäkuuta 2012

ConText goes online! Ropeconin päättäjäisiin ja niiden palkintojenjakoon on vielä puolitoista tuntia, joten ConText ottaa varaslähdön palkitsemalla vuoden 2012 Ropecon-ritarit, nuo tapahtuman ansiokkaat sankarit.

ConTextin nimittämät Ropecon-ritarit 2012:

Lady Lennu

  • Urhea yön sankari, joka todistetusti taitaa ritarien perinteisen linnustustaidon, eli cityhuuhkajalla metsästämisen.

 

Sir Raitis, Tuomas Puikkonen

  • Hieno periaatteiden mies joka on aina valmis ritarillisesti avustamaan asiassa jos toisessakin. Sir Raitis on myös ansioitunut telepaatti.

 

Sir Lörtsy, Juha ”Lörtsymies” Kupiainen

  • Uskollisesti ajanut intopiukeana coniin ties kuinka monta vuotta pitämään ruokakojua josta saa herkullisia lörtsyjä ja makkaraperunoita. Sir Lörtsyn saapuminen on aina varmaa – myös huolimatta siitä, että hän soittaa vuoden 2007 pääjärjestäjälle kuluvan vuoden Otaniemiconiitin sijaan.

Virallinen vaakunaehdotus

keskiviikkona 12. tammikuuta 2011

Tänään ConText julkisti yläpalkissa ehdotuksen Ropeconin vaakunaksi.

Heraldinen selitys: Suomen lipun sinisellä kilvellä. Seisova kruunattu naarasleijona, jolla on supersankariviitta jossa Ropeconin lohikäärmelogo, kurottaa vasemmalla kädellään näppäimistölle, pitäen oikeassa kädessä lyöntivalmista bofferia, katsoen luottavasti vasemmalle menneisyyteen samalla polkien sääntökirjat ja nopat jalkoihinsa. Kuva kokonaan valkoisella.