Arkisto aiheelle ‘Whinetys’

Mä en nyt ala kun tää on niin huono!

tiistaina 14. kesäkuuta 2011

Paidan tekstissä on yhdyssanavirhe! Siinä lukee Supersankari kun pitäisi lukea Super sankari! Sitäpaitsi paita on hirveän kallis! Sinooperista saa paitamustetta 4 € / purkki ja siitä saa ainakin 10 paitaa, joten paita ei voi maksaa yli kuutta euroa yhteensä! Aiemmin takahuoneen maitokin maksoi muuten vain viisi markkaa ja nyt se on 1,3 €! Tällaisen conin olisi muuten voinut järjestää halvemmallakin! Ja monet olisivat osanneet järjestää paljon paremmin! Paasitorni on paljon halvempi, miksi nämä urpot maksavat liikaa? Ja Dipoli on metsässä ja sinne matkustamiseenkin tarvitsee kalliin seutulipun!

Ja silloin kun minä olin nuori, niin Ropecon oli paljon parempi! Silloin tehtiin oikeaa nuorten kulttuuritapahtumaa! Järjestäjätkin olivat nuoria ja kauniita! Vuoden 1963 conissa oli Kekkonen kunniavieraana! Ja aiemminhan con tehtiin halvalla, niin halvalla, että, että – että pääsyliputkin olivat niin halvat, että jokaiselle kävijälle maksettiin 100 markkaa kun saapuivat coniin!

Aiemmin ei ollut paperia eikä mitään vaan piirettiin maahan, vasta paljon myöhemmin sai piirtää jo neulalla hiekkatauluun läpi ja sittenhän se oli jo ihan luksusta kun D&D-hahmolomakkeet kopioitiin piirtämällä läpi hiilipaperilla ja nopiksi sai tuperkkeliin kuolleen isoveljen vanhat napit! Niin ja D&D:tä vain pelattiin, ei ollut muita! Silloin oltiin tyytyväisiä eikä vinguttu jokaisesta pienestä asiasta ja aloitettu heti henkilökohtaista ajojahtia ja vainoa!

Niin ja vielä sekin, että tiedotuksen ristiinnaulitsemiseen tarvittavat parrut ja naulat maksavat nyt pitkän sentin, ennen nekin sai vaan muutamalla markalla!

(Kiitokset: mausir, vitku, Zds, Killeri, Mlop, shml)

Tylsää!

keskiviikkona 12. tammikuuta 2011

Baker oli viime vuonna ja tänäkin vuonna on taas sellainen (Frank Mentzer). Eikö nyt mitään uutta ja raikasta voitu keksiä millään? Ropecon käy vaan tylsääkin tylsemmäksi joka vuosi.

Vielä pahempi olisi, jos Ropecon tänäkin vuonna taas pidettäisiin Dipolissa! Se se vasta tylsää olisikin. Tai jos viikonloppuranneke maksaa 25 €? Miksi se maksaa ihan saman verran aina? Tylsää!

Ja miksi vain yksi kunniavieras julkaistiin? Eikö niitä ole kuin vain yksi! Miksi kaikkia ei sanota kerralla. Vai onko niitä vain yksi! Se vasta olisikin todella ankeaa ja tylsää. Tekeekö nyt yhdellä mitään?

Mitä varten muuten molemmat teemat sanottiin heti? Yhtään ei taas jännitystä ollut, kun heti tiedettiin kummatkin. Olisi nyt edes yksi sanottu ensin ja vasta myöhemmin toinen, niin olisi ollut jotain jännääkin!