Arkisto aiheelle ‘Tekniikka’

Ropecon XXIII – Unplugged!

perjantaina 15. toukokuuta 2015

Sähkökaapin hurina Loungessa häiritsi Ropeconin järjestäjien herkkiä haltia- ja örkkikorvia sen verran, että luotettavan tuntuisen juorun mukaan seuraava Ropecon järjestetään ns. Unplugged eli kokonaan ilman sähköä ja sähkölaitteita! Myös kännykät ja sähköä käyttävät kamerat ovat Ropecon XXIII:nnessa kielletyt.

Näin palaamme Ropeconin alkujuurille, järjestettiinhän ensimmäiset Ropeconit jo reilusti yli tuhat vuotta sitten eli 1900-luvulla. Sähköttömyys luo myöskin hienoa autenttisen fantasiamaailman ja steampunkin (sikäli kun logistiikka-ajot suoritetaan höyryautoilla) tunnelmaa!

Ropeconin palvelimessa vikaa

torstaina 14. huhtikuuta 2011

Ropeconin palvelinkone meni rikki, joten Ropeconin, larp.fi:n ja muutaman muun paikan web-sivut eivät tällä hetkellä näy. Vikaa kyllä korjataan parhaillaan.

Päivitys klo 20:50: viallinen levy on vaihdettu, ja nyt kaikki toiminee taas.

Ropeconin tekniikka ajattelee nyt uskonasioita!

keskiviikkona 1. joulukuuta 2010

”Ja tapahtui näinä päivinä äm-irkissä, että conitealta kävi käsky, että kaikki Ropeconin tekniikka on kuntoon pantava. Ja asiaa auttaisi myös jos tekisi listan tarkistettavista jutuista…”

Ropeconin tekniikkakin herkistyy näin suuren juhlapyhän, joulun, alla ajattelemaan syvällisiä uskonasioita. Katse luodaan nyt nöyrästi taivaaseen ja puuttuvaa tietoa haetaan yläkerrasta.

Oliks yläkerrassa semmoista isoa näyttöä? En enää muista.

Voi olla että siellä olikin, ei vaan ole mitään muistikuvia.

Eli siis olisi kiva jos jossain yläkerrassa olisi se tieto.