Arkisto aiheelle ‘2012’

Magneettikenttien ongelma uhkaa Ropeconia!

perjantaina 27. huhtikuuta 2012

Ropeconin Facebook-sivulla esitettiin kysymys:

Onko conissa mitään sääntöjä jotka kieltäisi magneetien käyttämisen propeissa?

Vastausta odotellaan vielä. Magneettikenttien ongelma on kuitenkin selvästi uhkaamassa Ropeconia! Iskuja coniteaa kohtaan satelee nyt mitä yllättävimmistä suunnista! Mitä conin järjestäjät aikovat tehdä? Räjähtääkö kenttiongelma käsiin?

Tämä oli viimeinen ConText

keskiviikkona 3. elokuuta 2011

…ennen seuraavaa. Ensi vuonna joku muu on päätoimittajana. Nyt on jo aika jonkun muun välillä päättää ja olla kaikessa vastuussa, myös rikosoikeudellisessa, ConTextin linjasta ja sisällöstä.

Minä itse (np) tehnen jotain juttuja silti, sellaisia jotka eivät yhtään millään tavalla liity Coniteaan ja niiden sisäisiin ajatuksiin.

Nuorten kulttuuritapahtuma uudistuu!

tiistaina 7. kesäkuuta 2011

Kuten kaikki jo tiedämme, 29.-31.7.2011 pidetään Dipolissa, Espoossa suuri nuorten kulttuuritapahtuma!

Nyttemmin on kuitenkin vastaan tullut ongelma: tapahtuman nykyinen nimi, Ropecon.

Nimessä on ”Rope-” etuliite, joka ei kuitenkaan nykynuorille sano enää yhtään mitään. Huhutaan, että tämä sana liittyy ns. roolipelaamiseen, jonka Suomeen toivat USA:ssa vaihto-oppilaana olleet lukiolaiset 1970-1980-lukujen taitteessa. Harrastus olikin jonkin aikaa suosittu, mutta sittemmin se katosi ja hiipui Suomesta lähes tyystin.

Ei hätää, sillä tämä nuorison kulttuuritapahtuma on parhaillaan uudelleen brändättävänä. Nimi on ilman muuta ensimmäinen asia, joka vaihdetaan. Nimenvaihdon avuksi tehtiin skripti, joka luettelee kaikki nimet, joissa on ensin neljä kirjainta ja -con. Ongelmaksi osoittautui, että näitä on 707281 kappaletta. Pienen karsinnan jälkeen jäljellä on edelleen 94928 nimeä, mutta näistä varmasti se uusi nimi jo löytyy!

Jos haluat, niin voit itse katsoa Ropeconin uuden nimen listasta – jos nimittäin arvaat, mikä se on. Oikein arvanneet saavat ilmaisen sisäänpääsyn Ropeconiin … eikun siis toistaiseksi nimeämättömään nuorten kulttuuritapahtumaan 2012.

Dipoli kyllästyy henkisillä energioilla ennen Ropeconia!

tiistaina 1. maaliskuuta 2011

21.12.2012 Maya-intiaanien Long Count -kalenteri se sitten ottaa ja päättyy. Ja alkaa alusta.

Niinpä ennen Ropeconia Dipolissa järjestetään 9.-10.4.2011 tapahtuma nimeltään 2012 NYT – UUSI AIKA – UUSI IHMINEN. Tapahtuman tärkeimpänä innoittajana on ollut Päivi Kaskimäen telepaattinen neuvottelu sielutasolla Jose Argüellesin kanssa.

Tapahtuman ohjelmasta päätellen vuonna 2012 tapahtuu muun muassa kvanttihyppy ja tietoisuuden spiraali suoraan Atlantikselta aina vuoteen 2012 asti. Asiassa jokin osuus on myös Maltan temppeleillä, kristallilapsilla, lemurialaisilla energioilla, Thothin kuuluisalla smaragditaululla, forgelaisilla peleillä, astrologialla sekä varmasti myös viljaympyröillä, onhan mukana viljaympyröiden Grand Old Man, Veli Martin Keitel.

Voimme jo tapahtuman web-sivuistakin suorastaan aistia ne hämmästyttävän korkeat värähtelytaajuudet, jotka varautuvat Dipoliin parahultaisesti juuri Ropeconia silmälläpitäen! Coniin tulijoiden kannattaa myös varautua kaikenlaisiin ilmiöihin, joita tällainen väkevä henkisyyden konsentraatio vielä kaikuu pitkään tuon hienon tapahtuman jälkeenkin.

Cantinassa kävijät varmasti aistivat ihmiskunnan hienoa yhteistä ykseyttä sekä korkeammalle tietoisuuden tasolle nousua (ainakin ohrajuoman avustuksella, jos ei muuten). Syytä on myös vilkuilla, josko Alvarin aukion nurmikkoon muodostuisi vilja- … siis nurmikkoympyröitä. Ja tarkkailla tuntuuko sielutasolla telepaattista yhteyttä Jose Argüellesiin.

Todellinen jymy-yllätys! (Ja pääjärjestäjiäkin vissiin valittu tai jotain)

torstaina 28. lokakuuta 2010

ConText on saanut luotettavan tuntuista sisäpiiritietoa suoraan kuumimmasta (no, ainakin yksi kuumimmista) lähteestä!

Ropeconeja järjestetäänkin KAKSI eikä pelkästään yksi! Tämä muutos tapahtuu jo vuonna 2012.

Nimittäin, aivan yllättäen 27.10.2010 klo 21:04 Heiccu lipsautti tämän suuren uutisen:

”Tällä vuosituhannella kaikki muut pääjärjestäjät ovat järjestäneet tai järjestämässä vähintään kaksi Ropeconia, paitsi Loponen ja Juki. Saako jo ehdottaa vuodelle 2012, etteivät jää tollai poikkeaviksi.

Katsotaan, miten Ropeconin uskolliset kävijät jymyuutiseen suhtautuvat, mutta eivätköhän useimmat ole riemusta kiljuen mukana molemmissa coneissa. Ja silloinhan kävijämäärät kuten myöskin lipputulot suorastaan nelinkertaistuvat!

Toinen uutinen: sana triumviraatti on muuten huonoa suomea, koska se ei edes ole suomea, vaan latinaa, ja tarkoittaa ”kolme miestä”, ja sillä viitataan yleensä antiikin Rooman aikoihin. Ja eiväthän pääjärjestäjät ole kaikki miespuoleisiakaan, toivottavasti.

Suomen kielen ”-aatti” -pääte puolestaan on tuttu sellaisista sanoista kuin teknokraatti, telepaatti, spagaatti, tai selibaatti – eli sekin on kovin ulkomaisen oloinen.

ConText ottaa vastaan ehdotuksia triumviraatin paremmaksi, suomenkieliseksi nimitykseksi.