Arkisto aiheelle ‘Mike Pohjola’

Piip-hyllyn manifetishistit

perjantaina 25. heinäkuuta 2014

Tätä tekelettä ei siis voinut nähdä kuin Dipolissa:

Ja niitä vielä vanhempia tuherruksia ei myöskäään mistään näe.

Roolipeliskenen salapoliisi tutkii ja selvittää

keskiviikkona 18. heinäkuuta 2012

Suomen roolipeliharrastajien eliitin ytimessä on paljon salaisuuksia, jotka eivät aukea tavallisille nopanheittelijä-talliaisille, eivätkä myöskään aina edes skenen ytimessä liikkuville. Minne roolipelitoimittaja ja -kirjailija Sami Koponen on kadonnut? Mikä on Mike Pohjolan oikea nimi? Näihin monen mieltä askarruttaneisiin kysymyksiin on vihdoin löydetty vastaukset. Roolipelifoorumi Pelilaudalle on ilmestynyt salaperäinen ja tuntematon nimimerkki Sherlock, joka on ratkonut nämäkin mysteerit. Mutta kuka on tämä nopeaälyinen ja tarkkaavainen salapoliisi? Ja pystyykö hän ratkaisemaan Ropeconin kenttiongelman salaisuuden?

Sherlockin tutkimuksia voi seurata täällä: http://pelilauta.fi/index.php/topic,726.0.html

Kuuma kunniavierashuhu!

perjantaina 9. lokakuuta 2009

Luotettavalta taholta on kuultu huhu kunniavierasvalinnoista.

Mike Pohjolan kunniavieraaksi on huhujen mukaan on nimittäin tulossa Ropecon 2010!

Tätä kunniavierasvalintaa on perusteltu mm. sillä, että Ropecon 2010 ei ollut millään tavalla osallinen* Roolipelaaja-lehden lopettamiseen, joten se ei ainakaan ole haitannut roolipelaamista harrastuksena, eli on tavallaan tehnyt sen eteen paljon enemmän kuin moni muu taho. Ainakaan kukaan ei ole sanonut, että olisi jättänyt Roolipelaaja-lehteä lukematta, koska Ropecon 2010.

(*Toisin kuin eräät aiemmat Ropeconit, jotka hävyttömästi antoivat ymmärtää, että suuri kävijämäärä tietäisi tilaajia. Hyi heitä petollisia coneja!)

P.S. Laitanpa vielä tähän samaan juttuun huolestuttavan havainnon: ConText 2009 on nimittäin epäonnistunut. Kukaan ei laittanut tulikivenkatkuista, närkästynyttä ja/tai vihaista palautetta, eikä mikään taho vaatinut minkään jutun sensurointia! Ehkäpä ensi vuodeksi saamme ConTextille jopa toimittajan, joka korjaa tilanteen.