Arkisto aiheelle ‘Talous’

Ropeconin osakkeet vahvassa nousussa!

tiistaina 14. heinäkuuta 2009

Ropecon ry:n osakekurssi pörssissä olisi nyt kovassa nousussa, jos Ropecon ry olisi pörssissä ja jos sillä olisi osakkeita.

Pääjärjestäjiä (ts. pääjohtajia) on tänä vuonna peräti neljä, kun aiemmin on toimittu kahdella tai yhdellä. Ja kuten tiedämme, mitä enemmän johtajia yhteisöllä on, sitä tehokkaampaa sen toiminta on, koska sitä johdetaan silloin paljon enemmän. Jo tämä nostaa kursseja tänä vuonna.

Lisäksi viimeisin varma huhu kertoo, että Ropeconissa on juuri tällä hetkellä käynnissä YT-neuvottelut. Parantaakseen toimintaedellytyksiään Ropecon ry uudistaa toiminnallista rakennettaan ja hakee samalla toiminnan merkittävää tehostamista esimerkiksi lipunmyynnissä. Ropecon ry tulee tehostamaan ja sopeuttamaan toimintoja vastaamaan paremmin vallitsevaa markkina- ja kilpailutilannetta (Animecon, Tracon, Finncon). Tarvittavia säästöjä arvioidaan saavutettavan mm. päällekkäisiä toimintoja karsimalla sekä tehtävien ja organisaation uudelleenjärjestelyillä.

Poistuma hoidetaan enimmäkseen työtehtävien siirroilla ja eläkeohjelmilla. Neuvotteluja helpottaa se, että yhdistyksen YT-neuvottelut käydään yksipuolisesti vain johdon taholta käsin, eikä työntekijöiden tarvitse niihin juurikaan osallistua.

Ja kuten myöskin tiedämme, mitä vähemmän työntekijöitä yhteisöllä on, sen tehokkaampaa ja edullisempaa sen toiminta on. Tämäkin nostaa Ropecon ry:n kuvitteellista osakekurssia vahvasti!

Eli kannattaa siis sijoittaa Ropeconiin se 25 euroa.