Arkisto aiheelle ‘Miekkailu’

Salajuoni kehitteillä miekkasankarin putken katkaisemiseksi!

perjantaina 16. heinäkuuta 2010
Joonas Kekkonen
(Kuva: Maahinkainen ry)

Conry:n salaisuuksiin henkensä kaupalla soluttautuneilta ilmiantajilta on saatu tiedoksi, että Conry juonittelee pudottaakseen kiistattoman moninkertaisen bofferimestari Joonas Kekkosen. Keinovalikoimiin on jo suunniteltu ainakin lahjontaa – Kekkoselle on ennusteltu jos jonkinlaisia virkoja, jotka estäisivät hänen osallistumisensa. Toivottavasti emme sentään näe seuraavaksi kiristystä ja uhkailua – onhan kieronkin pelin sentään oltava reilua!

Vielä aivan näin conin allakin conitea pyrkii alati yhä vaikuttamaan siihen suuntaan, että arvostettu kiertopalkinto ei jälleen päätyisi vääriin eli Maahinkaisten, noiden pienten ja ilkeiden keskisuomalaisten otuksien, karvaisiin käsiin. Samaa syntyperää on myös syrjäytysjuonien kohteeksi joutunut mestari. Maahinkaiset ovat nimittäin pääkaupunkiseudun ynnä Etelä-Suomen suureksi närästykseksi voittaneet Ropecon-tapahtumassa järjestetyn bofferiturnauksen vuodesta 2000 lähtien ja voittaneet Ropeconin joukkueturnauksen joka kerta kun se on järjestetty.

Vihaisena ulvovat bofferisankarin fanilaumat ovat jo verenhimoisina valmiit tarttumaan vaikka purjoihin ja vuvuzeloihin, mikäli tämä alhainen juoni suistaa miekkamestarin palliltaan alas tänä vuonna!