Arkisto aiheelle ‘Urheilu’

Ropecon 2015 teema on paljastunut!

tiistaina 4. marraskuuta 2014

Erittäin luotettavan kuuloisten huhujen mukaan Ropecon 2015:n teema on jo päätetty ja se on…

HIIHTO!

Hiihtoteemaan päädyttiin useista syistä.

Ensinnäkin maastohiihto on syvästi isänmaallinen urheilulaji, joka valmentaa nuorisomme jaloon sankarivainajan osaan tulevilla sotatantereilla. (Tosin tämä tuskin oli lainkaan syynä teeman valintaan, vaikka Talvisotahiihto tulikin esille.)

Hiihto on jo pitkään ollut kaikkien coniteoiden mielessä useimmissa kokouksissa. Runsaskaan voitelu ei ole auttanut asiaa. Olosuhteet ovat myös haitanneet pitoa sekä luistoa. Coniteaa on haukuttu jopa kovemmaksi (joskin myös paremmaksi) kuin konsanaan Finlandiahiihtoa!

Kuulumiset hiihtokentiltä ovat kuitenkin tänä vuonna erityisen lupaavia. Ilmaston lämpeneminen kuulemma tuo tänä talvena myös kovat pakkaset ja paljon lunta. Hyvällä tuurilla kelit riittävät aina toukokuulle asti!

Nyt siis ylös Suomen elo-, kortti-, lauta- ja miniatyyripelaavat nuoret! Ulos sukset survaiskaa! Muistutamme myös, että erityisen hyvä on hiihtäjän hiihdellä silloin, kun:

  1. kun ruskavi puu
  2. tuul’ ulvovi, polku on ummessa
  3. tuisku on taivahalla
  4. kun hiihtelee yksinään
  5. tiens’ itse aukaisee itselleen
  6. yksin uhmataan yötä
  7. kun outoja onnen vaiheita käy
  8. ei tiedä, miss’ oikea, väärä
  9. hiki otsalla, suurissa suruissa
  10. kuolema kupeellansa

Kentti, entti, visentti, ventti, arthurdentti, presidentti, …

keskiviikkona 18. heinäkuuta 2012

Täällä oli Ropeconiin Facebook-kansikuvia. No, nyt niitä on sitten vähän lisääkin. Klikkaa kuvaa ja talleta se, jos jostain omituisesta syystä haluat laittaa sen Facebook-kansikuvaksesi.
(Entti-kansikuvan tekijä: Rahka Heideken)
(Juoppo-kansikuvan tekijä: Rahka Heideken)

Salajuoni kehitteillä miekkasankarin putken katkaisemiseksi!

perjantaina 16. heinäkuuta 2010
Joonas Kekkonen
(Kuva: Maahinkainen ry)

Conry:n salaisuuksiin henkensä kaupalla soluttautuneilta ilmiantajilta on saatu tiedoksi, että Conry juonittelee pudottaakseen kiistattoman moninkertaisen bofferimestari Joonas Kekkosen. Keinovalikoimiin on jo suunniteltu ainakin lahjontaa – Kekkoselle on ennusteltu jos jonkinlaisia virkoja, jotka estäisivät hänen osallistumisensa. Toivottavasti emme sentään näe seuraavaksi kiristystä ja uhkailua – onhan kieronkin pelin sentään oltava reilua!

Vielä aivan näin conin allakin conitea pyrkii alati yhä vaikuttamaan siihen suuntaan, että arvostettu kiertopalkinto ei jälleen päätyisi vääriin eli Maahinkaisten, noiden pienten ja ilkeiden keskisuomalaisten otuksien, karvaisiin käsiin. Samaa syntyperää on myös syrjäytysjuonien kohteeksi joutunut mestari. Maahinkaiset ovat nimittäin pääkaupunkiseudun ynnä Etelä-Suomen suureksi närästykseksi voittaneet Ropecon-tapahtumassa järjestetyn bofferiturnauksen vuodesta 2000 lähtien ja voittaneet Ropeconin joukkueturnauksen joka kerta kun se on järjestetty.

Vihaisena ulvovat bofferisankarin fanilaumat ovat jo verenhimoisina valmiit tarttumaan vaikka purjoihin ja vuvuzeloihin, mikäli tämä alhainen juoni suistaa miekkamestarin palliltaan alas tänä vuonna!