Arkisto aiheelle ‘Kasvatustiede’

Ropecon nosti hip-hop -tanssiryhmän maailmanmaineeseen!

lauantaina 26. helmikuuta 2011

No, koskas Teosto maksaa Ropecon ry:lle provisiot?

Kultistien tempaus vuoden 2009 Ropeconissa on aikaansaanut yllättäviä seurauksia! Kultin naamioista tuli nopeasti superhitti ja sen vanavedessä hip-hop-tanssiryhmän (mikä ihme tuommoinen sitten liekään) nimeltään ”JabbaWockeeZ” suosio lähti räjähdysmäiseen nousuun!

Epäilemättä naamioiden lisäksi suuri osuus on ollut myös Ropeconin kuuluisilla tanssiaisilla, jotka nekin ovat tunnetusti maailmankuulut.Kuvassa ryhmän jäsenet esittelevät ylpeinä aitoja kultistinaamioitaan.

Naamioiden suosio Reaktori-tapahtumassa yllätti Ropeconin edustajat housut kintuissa; naamiot suorastaan revittiin käsistä. Näin ylläpitää Ropecon myös tervehenkistä liikunta- ja tanssiharrastusta nuorten eli lapsien keskuudessa. Tulevien eduskuntavaalien voittajien olisi hyvä painaa tämä fakta mieleensä kulttuurin tukien jakamista silmällä pitäen!

Tule roolipelaamaan – saat karkkia!

keskiviikkona 23. helmikuuta 2011

Olethan yli 13-vuotias?

22.-25.2. Kaapelitehtaalla Helsingissä on parhaillaan menossa kiva tapahtuma! Siellä on mm. tarjolla karkkia.

Korjaus 24.2.2011: hyi, hyi, tuhmat lapset! Roskasitte ja nyt on karkki kielletty. Sedät ja tädit ovat kuitenkin vielä paikalla.

Vakava varoitus D&D:tä pelaavien lasten vanhemmille

tiistaina 7. heinäkuuta 2009

Suomenkielisen D&D:n® Sankarisäännöt-laatikossa on paha virhe. Siinä sanotaan, että peli sopii 10-vuotiaille ja sitä vanhemmille pelaajille. Englanninkielinen Set 4: Master Rules® kertoo totuuden: ikäraja on 12 vuotta! Eli, vanhempien on syytä tarkkailla lasten pelaamista syrjäsilmä kovana. D&D:ssä® 11-vuotiaiden ja sitä nuorempien pelaajien hahmojen maksimitaso on 25. Vasta 12-vuotias saa kohota tasolle 36. (Sitten on vielä Immortal Set®, jonka ikäraja on 14 vuotta, mutta sitä ei onneksi ole edes käännetty suomeksi.)

Huom. artikkelissa mainitut rekisteröidyt tavaramerkit ovat ko. tavaramerkkien omistajien omaisuutta.