Arkisto aiheelle ‘Muut pelit’

Roolipelimessujen arvojärjestys alkaa selvitä!

tiistaina 27. maaliskuuta 2012

Nörttitytöt-blogin artikkeli nosti jälleen esiin tutun keskustelun nuorten roolipelimessujen, Ropeconin, kävijöiden arvojärjestyksestä. Kiihkeä debatti velloo juuri nyt kiivaana kautta koko skenen, varsinkin äm-irkissä. Aiemmin arvojärjestys on määräytynyt henkilökohtaisilla meriiteillä (Ropecon-käyntien määrä, onko maksava asiakas jne.) mutta uuden maailmanjärjestyksen mukaan arvojärjestyksen ratkaiseekin hien määrä.

Nuorten roolipelimessujen arvojärjestys ym. blogin mukaan on:

  1. Ylevimpänä pöytäroolipelaajat
  2. Hörhökategoriaan luokitellut larppaajat; larpissa liikutaan joten hikoilua esiintyy
  3. Miniatyyripelaajat, nuo hikiset nörtit
  4. Korttipelaajat, nuo vielä hikisemmät nörtit

Historiallisen tanssin harrastajat nousivat heti joukolla kritisoimaan arvojärjestystä. Arvatenkin siksi, että he putoaisivat kaikkein hikisimpinä 5. luokkaan, kaikkein alimmaksi. Toisaalta olisi punnittava hien kokonaismäärä. Tanssijat eivät kuitenkaan hikoile ihan koko ajan kuten korttipelaajat, vaan vain osa-aikaisesti.

Joka tapauksessa kysymys on vaikea ja kiistanalainen! Ratkaiseehan arvojärjestys myöskin jonotusjärjestyksen Dipolin ovella conin auetessa, joten alimmaksi luokitellut joutuvat odottelemaan pitkään ja heiltä jää monta minuuttia con-kokemusta väliin.

Dipoli on tähtäimessä!

torstaina 21. huhtikuuta 2011

Onko joku sika mennyt varastamaan (pääsiäis)munat ja viemään ne Dipoliin!? Koko Ropecon on vaarassa, koska, kuten kuvasta näkyy, vihaisten lintujen tähtäimessä on Dipoli! Eikä vaikuta siltä, että tipuilla on mielessä pelkkä guanolla kuorruttaminen…


(http://omakaupunki.hs.fi/paakaupunkiseutu/puskaradio/viesti/30879/)

Vihjeestä kiitos Puikkoselle.

HAX aikoo keskittyä takapuoleen!

sunnuntaina 4. heinäkuuta 2010

HAX-pelin pääsuunnittelija Ville Vuorela kertoi 4.7. Äm-irk-galleriassa, että HAX-pelin grafiikoissa aiottiin alunperin panostaa päähän, mutta markkinatutkimus osoittaa, että nykyään kannattaa keskittyä ennemmin alapäähän. Niinhän kaikki muutkin selain- ja MMORPG- yms. pelitkin keskittyvät.

Tissit vai takapuoli -kysymykseen HAX-peli vastaa tietenkin, takapuoli! Äm-irk-galleriassa keskustelleet pelin fanit olivat myös yksimielisesti siirtyneet pyllyn kannattajiksi (otos yksi fani).