Arkisto aiheelle ‘Aiheeton’

Mä en nyt ala kun tää on niin huono!

tiistaina 14. kesäkuuta 2011

Paidan tekstissä on yhdyssanavirhe! Siinä lukee Supersankari kun pitäisi lukea Super sankari! Sitäpaitsi paita on hirveän kallis! Sinooperista saa paitamustetta 4 € / purkki ja siitä saa ainakin 10 paitaa, joten paita ei voi maksaa yli kuutta euroa yhteensä! Aiemmin takahuoneen maitokin maksoi muuten vain viisi markkaa ja nyt se on 1,3 €! Tällaisen conin olisi muuten voinut järjestää halvemmallakin! Ja monet olisivat osanneet järjestää paljon paremmin! Paasitorni on paljon halvempi, miksi nämä urpot maksavat liikaa? Ja Dipoli on metsässä ja sinne matkustamiseenkin tarvitsee kalliin seutulipun!

Ja silloin kun minä olin nuori, niin Ropecon oli paljon parempi! Silloin tehtiin oikeaa nuorten kulttuuritapahtumaa! Järjestäjätkin olivat nuoria ja kauniita! Vuoden 1963 conissa oli Kekkonen kunniavieraana! Ja aiemminhan con tehtiin halvalla, niin halvalla, että, että – että pääsyliputkin olivat niin halvat, että jokaiselle kävijälle maksettiin 100 markkaa kun saapuivat coniin!

Aiemmin ei ollut paperia eikä mitään vaan piirettiin maahan, vasta paljon myöhemmin sai piirtää jo neulalla hiekkatauluun läpi ja sittenhän se oli jo ihan luksusta kun D&D-hahmolomakkeet kopioitiin piirtämällä läpi hiilipaperilla ja nopiksi sai tuperkkeliin kuolleen isoveljen vanhat napit! Niin ja D&D:tä vain pelattiin, ei ollut muita! Silloin oltiin tyytyväisiä eikä vinguttu jokaisesta pienestä asiasta ja aloitettu heti henkilökohtaista ajojahtia ja vainoa!

Niin ja vielä sekin, että tiedotuksen ristiinnaulitsemiseen tarvittavat parrut ja naulat maksavat nyt pitkän sentin, ennen nekin sai vaan muutamalla markalla!

(Kiitokset: mausir, vitku, Zds, Killeri, Mlop, shml)

Hai, ku?

sunnuntaina 3. huhtikuuta 2011

Kuu paitatilauksista coniin,
puoli kuuta käsiohjelmasta,
badgeista vähäsen,
etkoista ei päivääkään.

Teema on vihdoin selvillä!

keskiviikkona 5. tammikuuta 2011

Ja aivan tarkalleen ConTextin ennakkotietojen mukaisesti Ropecon 2011:n teemana on ”Sankarit ja suomiropet”! (Tai jotain sinnepäin.)

Tavataan Dipolissa!

Dee ii, di, pee oo, dipo, äl ii, dipoli, äs äs aa, Dipolissa!